HAKKIMIZDA

15-01-2021 19:58
HAKKIMIZDA
  •  EdoVital  2014 yılında kurulmuş ve sadece siyah sarımsak üretimine odaklanmış mikro bir işletmedir. Üretim tesisimiz Kastamonu'dadır.
  • EdoVital  2015 ylında  ''Siyah Sarımsak Üretimi '' projesi ile KOSGEB İnovasyon Desteği ,  2017 yılında ise  KOSGEB Endüstriye Uygulama Desteği  almaya hak kazanmıştır.
  • Edovital 2018 yılında Metro Gross Market için ürettiği Metro Chef markasıyla dünyada 70 ‘in üzerindeki ülkede kendi markalarını üreten 4.000’den fazla şirketin üyesi  olduğu The Private Label  Manufacturers Association (PLMA )’in her yıl   düzenlediği yarışmanın Bitki ve Baharatlar kategorisinde ‘’PLMA 2018 Mükemmeliğine Saygı Ödülü’’nün sahibi olmuştur. Tüm dünyadan 60 kategoride ve 430 ürün başvurusunun uluslararası panel jürisi tarafından değerlendirildiği yarışmada ; Metro Chef marka Siyah Sarımsak inovasyon, ambalajdaki yenilik, kalite ve lezzet değerlendirmelerinde öne çıkmıştır.
  • Siyah sarımsak üretim prosesinin geliştirilmesi ve içerik analizleri konusunda İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakoloji ve Farmakognozi bölümlerinden danışmanlık hizmeti alınmıştır.
  • Edovital ürünleri ülkemizdeki büyük market zincirlerinin de ( Migros , Carrefoursa , Metro Gross Market ) kalite sistemleri denetimlerinden geçerek bu mağazalardaki raflarda yerini almıştır.
  • Siyah Sarımsak üretiminde sadece Kastamonu Taşköprü sarımsağı  kullanılmaktadır. Ham sarımsak üretici çiftçinin tarlasından itibaren izlenmekte ve en kaliteli sarımsaklar seçilerek işletmeye alınmaktadır.
  • EdoVital dünyanın en kaliteli sarımsaklarının üretildiği Kastamonu Taşköprü'de üretici çifti ile el ele vererek ülkemize katma değeri yüksek ürünler üretme ve tüm dünyaya pazarlama hedefiyle var gücüyle çalışmaktadır.   
  • Ülkemizde ithal gıda ürünlerinin önüne geçmek ancak kendi tohumlarımıza - ürünlerimize sahip  çıkmakla mümkün. Biz bu bilinçle size Taşköprü sarımsağımızı hijyenik üretim tesisimizde size en faydalı hale gelecek prosesten geçirmek ve ambalajlamak için çabalıyoruz. Bizi bu konuda destekleyen tüm kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyoruz.
  • Dünyanın en iyi sarımsaklarından biri olabilmesi için ihtiyacı olan sıcaklık, nem, yağmur, rüzgar ve toprak bileşimi sadece Taşköprü’de bulunan ve bu nedenle benzeri olmayan ödüllü siyah sarımsağımızı sizlere ulaştırmanın gururunu birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz.  
  • Güvenli alışveriş sitemizden sipariş edebilirsiniz. 
  •          Daha sağlıklı bir dünya için hep birlikte                                                                                                                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                                                                                                                                    EdoVital 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.